Podcasts

De podcast maakte begin deze eeuw zijn opmars als audiofragment voor je iPod. Ondertussen is die mediaspeler van Apple te grave gedragen, maar de podcast daarentegen is springlevend. De techniek is inmiddels ondergeschikt gemaakt, waardoor het gemak waarmee je een podcast opneemt ongekend is.

Overal te beluisteren

Tegenwoordig kun je niet meer om podcasts heen. Iedereen luistert ze. In de auto, op de fiets, tijdens het boodschappen doen, of tijdens het stofzuigen… Een ideale manier dus om jouw verhaal op een heldere en prettige manier bij jouw doelgroep te krijgen. Bedenk wat je wilt vertellen, met wie, en praten maar!

Een eigen geluid

In onze studio, of bij jou op locatie, in een formele setting of juist met de benen op tafel… we zetten ons podcasterpaneel en bijbehorende studiomicrofoons neer, drukken op de rode rec-knop en kunnen beginnen met opnemen. Zo simpel is het. In de nabewerking maken we er strakke uitzending van die klinkt als een klok… of we monteren een gelikte show met jingles en alle toeters en bellen. 

Horen én zien

De podcast is natuurlijk bedoeld als audio-ervaring, maar we hebben alles in huis om ook een opname te maken in beeld. Perfect voor het delen van leuke fragmenten op sociale media. Zo stuur je jouw verhaal op meerdere manieren de wereld in.

Klinkt goed!

Als je wilt, helpen we je met het verspreiding van je podcast. We zijn thuis in de wereld van Soundcloud, Spotify, Apple/Google Podcasts en Podimo en zetten je uitzending in no-time online.

Zij gingen je voor

Ook een podcast maken?


Neem contact op met Olaf, 

hij is contactpersoon voor podcasting.

📞 085-0180188 of ✉️ olaf@dmzp.nl

Ha Olaf, 

wil je mij terugbellen?