Interactieve
E-learning

We weten dat de moderne wereld om innovatieve en boeiende leermethoden vraagt. Daarom ontwikkelen we interactieve e-learning oplossingen – met een vleugje gamification. Zo maken we leren leuker en effectiever. Onze op maat gemaakte e-learning modules zijn ideaal voor bedrijfstrainingen en online cursussen.

Stel je voor dat je een veiligheidstraining volgt, maar in plaats van die ‘saaie’ PowerPoints, krijg je een meeslepende ervaring met quizzen, games en realistische scenario’s. Of misschien moet je jouw team bijspijkeren over compliance en regelgeving – geen probleem! 

We maken complexe informatie begrijpelijk en toegankelijk.

Verhalenvertellers

Bij het ontwerpen van e-learning cursussen combineren we verhalen met educatieve inhoud om zo voor een meeslepende en boeiende leerervaring te zorgen. 

We zetten onze kennis en ervaring op het gebied van film, animatie en virtual reality in om de e-learning modules aantrekkelijk en afwisselend te maken.

Gamificatie

Wie houdt er niet van een goed spel? We voegen spelelementen toe aan onze e-learning modules om de betrokkenheid te vergroten en de leerervaring nog leuker te maken. 

Gebruikers kunnen bijvoorbeeld punten verdienen voor het voltooien van taken, het beantwoorden van vragen (onder tijdsdruk?) of het behalen van mijlpalen in de online leeromgeving.

Blended learning

Bij blended learning mixen we ’t beste van online en offline leren. Onze e-learning modules gaan hand in hand met die ‘goeie ouwe’ klassikale training.

Dankzij blended learning krijgen jouw medewerkers het beste van twee werelden: gezelligheid en interactie met trainer en collega’s, én de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ze door de e-learning stof heen gaan. 

Werk

 • Code of Conduct Show
  Code of Conduct Show
  Voor een groot en groeiend techbedrijf als Booking.com is het belangrijk dat alle neuzen dezelfde kant op staan wanneer het gaat om de gedragscode. Met quizvragen, interviews en vooral veel collega’s hebben we onderwerpen als omkoping, relaties op de werkvloer en handelen met voorkennis weten te vatten in een serie ’tv-shows’ van 5 minuten.
  Opdrachtgever:
  Booking.com
 • Denk vooruit, werk veilig
  Denk vooruit, werk veilig
  Veiligheid is voor Cambio Buurtbeheer erg belangrijk. In een serie video’s en landingspagina met tips en vragen leren de medewerkers hoe ze het beste veilig werken.  De mannen zijn neergezet als ware helden: de clips zijn stoer en voorzien van een voice-over die goed aansluit bij de taal en cultuur van het bedrijfsonderdeel. 
  Opdrachtgever:
  Circulus-berkel
 • Communication Nation
  Communication Nation
  Buffi Duberman – Engels coach van topondernemers en tout bekend Nederland – lanceert Communication Nation. ’s Werelds eerste ‘omni-channel, hybrid, Business English membership program’. Hét platform voor coaching, community en confidence in je Engels. Wij zijn partner voor alle videolessen (vól humor) en promotieclips voor advertentie/social campagnes.
  Opdrachtgever:
  Buffi Duberman

Ook aan de slag met e-learning?


Neem contact op met Coen, 
hij is contactpersoon voor de ontwikkeling van e-learning content en modules.

📞 085-0180188 of ✉️ coen@dmzp.nl

Ha Coen, 

wil je mij terugbellen?