Animaties & explainers

2d- en 3d-animatie kunnen een geweldige toevoeging zijn aan een video. Vaak is door het gebruik van simpele vormen of karakters direct helder hoe een product of proces werkt. 

Een ingewikkeld bedrijfsproces, een nieuwe werkwijze, lesstof – het leent zich goed voor een animatievideo met sneltekenaar. Een voice-over vertelt het verhaal en de sneltekenaar illustreert/licht de belangrijkste elementen uit.

Animatie naar smaak

Geen idee welke stijl de animatie moet krijgen? 2d, of misschien toch 3d of met de hand getekend? We denken met je mee om jouw verhaal zo efficiënt mogelijk te vertellen, in onze eigen stijl of een bestaande. Ook kunnen we een voice over voor je opnemen, zodat we van begin tot eind samen een sterk product neer kunnen zetten.

Bekijk hieronder een greep uit ons geanimeerde werk.

Werk

 • SensRNet
  SensRNet
  Sensoren zijn overal om ons heen en helpen ons bij het verzamelen van waardevolle informatie over onze omgeving. Maar hoe houden we bij waar al deze sensoren zich bevinden en wie er verantwoordelijk voor is? Maak kennis met Kadaster Labs: SensRNet.
  Opdrachtgever:
  Kadaster
 • Explainimation LEADER-programma
  Explainimation LEADER-programma
  Een explainimation over het LEADER-programma van provincie Zeeland. LEADER heeft subsidie beschikbaar waarmee lokale (Zeeuwse) initiatieven en goede ideeën die de leefbaarheid op het platteland vergroten, ondersteund kunnen worden.
  Opdrachtgever:
  Provincie Zeeland
 • Ondersteuning van de JP
  Ondersteuning van de JP
  Ieder mens is uniek en daarmee is iedere ondersteuningsvraag anders. Wie iemand is en wat hij nodig heeft, vormt daarbij het uitgangspunt. Ondersteunen bij leven is maatwerk. Daarbij kan veel, maar niet alles. In een prikkelarme animatie leggen we uit wat de JP van den Bent kan betekenen.
  Opdrachtgever:
  JP van den Bent stichting
 • Werving nieuwe studenten
  Werving nieuwe studenten
  Om nieuwe HBO-studenten te interesseren voor de opleidingen van HAS Hogeschool zetten ze in op social media advertenties. Wij ontwikkelden een set van Snapchat-, Instagram- en Facebook advertenties .
  Opdrachtgever:
  HAS Green Academy
 • Studiekeuzecheck
  Studiekeuzecheck
  Internationale studenten die kiezen voor Saxion ontvangen na aanmelding een Study Choice Check om te zien of ze de juiste studierichting hebben gekozen. Deze explainimation geeft uitleg over wat ze kunnen verwachten.
  Opdrachtgever:
  Saxion
 • Aankondiging patiëntenportaal
  Aankondiging patiëntenportaal
  Het Deventer Ziekenhuis heeft een nieuw patiëntenportaal waarin je onder andere uitzoeken van onderzoeken en informatiefilms/folders kunt bekijken. Om dit portaal toe te lichten en onder de aandacht te brengen maakten we bovenstaande animatie.
  Opdrachtgever:
  Deventer Ziekenhuis

Een uitleganimatie laten maken?


Neem contact op met Coen, 
hij is contactpersoon voor de ontwikkeling van animaties.

📞 085-0180188 of ✉️ coen@dmzp.nl

Ha Coen, 

wil je mij terugbellen?