Dit zijn de makers

Bij ons draait het om persoonlijk contact. Je communiceert daarom direct met de makers, de mensen die ‘de klus klaren’. We proberen zoveel mogelijk met hetzelfde team voor eenzelfde opdrachtgever te werken. Zo houden we de lijnen kort en raken we op elkaar ingespeeld. We geloven in duurzame samenwerkingen, wat ons de vaste mediapartner maakt voor veel van onze opdrachtgevers.

Stuk voor stuk zijn we ‘vakidioten’, met liefde voor het vertellen van verhalen: in film, vr, animatie en podcasts. Ieder met zijn eigen specialiteit, maar ook alleskunners. Met ons compacte team werken we gezamenlijk om jouw verhaal te vertalen naar een prikkelende film, interactieve talkshow, kleurrijke animatie of verrassend lesmateriaal. 

Makers van moderne media.

Coen

Aanspreekpunt | Concept | Regie | Montage

Altijd op zoek naar nieuwe technieken en manieren om verhalen te vertellen. Ondanks (of dankzij?) bril een scherp oog voor detail – want the devil is in the details. Geniet ervan om bij diverse bedrijven op locatie te zijn en zo telkens weer een uniek ‘kijkje achter de schermen’ te krijgen. 

coen@dmzp.nl

Olaf

Aanspreekpunt | Concept | Regie | Montage

Kan zich bogen op een journalistieke loopbaan bij onder meer dagbladen en in de tv-wereld. Weet waar de verhalen liggen en hoe je ze vertelt. Is toegankelijk, staat met beide benen op de grond en heeft ook een natuurlijk talent om iedereen op z’n gemak te stellen voor de camera.

olaf@dmzp.nl

Matthijs

Camera | Animatie | Podcasting

Met recht een alleskunner: staat achter de camera, schuift aan de geluidstafel of schakelt tijdens een talkshow. Weet niet alleen in zijn montages en animaties de juiste snaar te raken, maar doet dat naast zijn werk ook als lead-guitarist in een metalband. 

matthijs@dmzp.nl

Welkom in onze studio

Deventer is onze thuisbasis, Nederland ons speelveld. Je kunt ons vinden in een prachtig pakhuis vlakbij het centrum van Deventer, eenvoudig te bereiken: op 10 min. rijden van de A1 (parkeren bij ons pand) en 10 min. lopen vanaf station Deventer.