Talkshows & webinars

We bieden een alles-in-één oplossing voor jouw digitale en hybride event. Een professionele meercamera live-uitzending (vanuit een van onze studio’s of bij jouw op locatie) met interactieve speler en mogelijkheid tot digitaal netwerken. Geheel verzorgd: jouw event live online.

Geheel verzorgd

Dankzij onze ervaring met omvangrijke en compacte live-uitzendingen zorgen wij altijd voor een passende oplossing. We denken graag mee over de invulling van jouw event en kunnen je volledig ontzorgen: van voorbereiding tot opbouw en van uitnodiging tot uitzending. Vanuit onze eigen studio, bij jouw op locatie of in studio MIMIK.

Zij gingen ook live:

Kijk nu live, ons eventplatform op maat

We streamen het event via ons eigen online platform Kijk nu live. Volledig in de look-and-feel van jouw huisstijl. Voorzien van een videospeler met ingebouwde interactieve laag voor chat, q&a, polls en meer. Achter een slotje –  slechts voor publiek met een wachtwoord of persoonlijke link – of openbaar en voor iedereen te bekijken. We houden rekening met de geschatte hoeveelheid kijkers, zodat we bezoekerspieken kunnen opvangen.

Licht en geluid

We ondersteunen met licht en geluidsinstallaties door middel van professionele headsets, geluidstechnici en studioverlichting. Ook is het mogelijk om achtergrondlicht in de kleuren van jullie huisstijl verzorgen

Instarts

Een vooraf opgenomen video ter ondersteuning van een verhaal, intro’s, bumpers en overgangen in jullie huisstijl… Omdat wij van huis uit ‘makers van moderne media zijn’ produceren en monteren we zelf. Alles om tot een professionele uitzending te komen.

Op elk apparaat (terug) te kijken

De uitzending is te bekijken op elke tablet, laptop of smartphone, ongeacht het merk of besturingssysteem. Het enige wat de kijker nodig heeft is een apparaat met een browser en een werkende internetverbinding. Daags na de uitzending leveren we een opname en/of plaatsen we een ‘uitzending gemist’ op de landingspagina. Ook kunnen we de uitzending op verzoek opknippen in fragmenten, die dan je bijv. via social media of je intranet kan delen.

Live met minimale vertraging

Bij veel livestreams is er een vertraging van 15-30 seconden, maar dit staat interactie met je kijkers in de weg. En juist die interactie zorgt voor betrokken kijkers! Daarom maken wij gebruik van de nieuwste techniek: Ultra Low Latency. Hierbij is de vertraging tussen de studio en de kijker thuis luttele seconden! – ook met enkele duizenden kijkers. 

Waar zenden we vandaan?

(Zonder) Pakhuis

Voor kleine uitzendingen (tot 5 sprekers), ZOOM of Microsoft Teams-sessies zenden we uit vanuit de studio in ons eigen pakhuis. Hier til je een meeting of webinar naar een hoger niveau.

Studio MIMIK

In samenwerking met filmtheater MIMIK in Deventer bieden we een volledig ingerichte grote studio met ruimte voor publiek, ook verspreid over verschillende zalen.
LIVE + HYBRIDE

Jouw locatie

Heb je al een prachtige locatie ergens in het land? Of is jullie kantoor de ideale studio? We bouwen hem op tot professionele livestreamstudio: alle benodigde techniek brengen we mee.

Werk

 • The Compliance Show
  The Compliance Show
  Een uitzending voor de medewerkers van Booking.com om de afdeling compliance onder de aandacht te brengen tijdens hun jaarlijkse ‘Global Ethics Week’.
  Opdrachtgever:
  Booking.com
 • Digitale boeklancering
  Digitale boeklancering
  Een digitale boeklancering vanuit een bijzonder locatie: de Bergkerk in Deventer. In het hart van waar normaal het Dickens Festijn plaats zou vinden. Tijdens de interactieve uitzending werden de makers geïnterviewd, sprak Andries Heidema, Commissaris van de Koning, over het Dickens Festijn en werd het eerste boek overhandigd aan Emmy Strik, de ‘founding mother’ van het Festijn. Tot slot kregen…
  Opdrachtgever:
  Evenementenbureau dEVENter
 • Foodvalley
  Foodvalley
  Voor de verschillende communities van Foodvalley NL zorgen we voor live talkshows, webinars en mediaproducties.
  Opdrachtgever:
  Foodvalley
 • Het beste boek van Overijssel
  Het beste boek van Overijssel
  De prijsuitreiking was live te volgen in filmtheater MIMIK te Deventer én online te bekijken via www.besteboekvanoverijssel.nl. Inga Tjapkes, journalist- programmamaker van rtv Oost, presenteerde de avond. Genomineerde auteurs gingen met haar in gesprek, leden van de jury deelden hun bevindingen en Erik Neimeijer zorgde voor muzikale ondersteuning.
  Opdrachtgever:
  Rijnbrink
 • Symposium ontwerpen bij een ingenieursbureau
  Symposium ontwerpen bij een ingenieursbureau
  Ben jij benieuwd hoe het is om als ontwerper te werken voor een ingenieursbureau? Op 17 juni organiseerde Witteveen+Bos, in samenwerking met Arcadis, Royal HaskoningDHV, Tauw, BNSP en NVTL een symposium.
  Opdrachtgever:
  Witteveen+Bos
 • Webinar Robuuste Watersystemen
  Webinar Robuuste Watersystemen
  Het klimaat verandert. De urgentie voor klimaatbestendige en robuuste watersystemen wordt steeds groter met uitdagingen als toenemende droogte, zeespiegelstijging en bodemdaling. Een webinar over Robuuste Watersystemen.
  Opdrachtgever:
  Witteveen+Bos
 • Webinar ouderenmishandeling
  Webinar ouderenmishandeling
  Weet jij hoe je als zorgprofessional ouderenmishandeling signaleert? Je leert het tijdens het webinar Ouderenmishandeling, durf jij het te zien?
  Opdrachtgever:
  Geweld Hoort Nergens Thuis
 • Faro: van verdrag naar praktijk
  Faro: van verdrag naar praktijk
  Ieder mens heeft recht op cultureel erfgoed. Dat is het uitgangspunt van het Verdrag van Faro. Maar hoe brengen we dit in de praktijk en hoe zorgen we ervoor dat iedereen dat recht ook kan uitoefenen en kan meedelen in de waarde van erfgoed? Om daar antwoord op te krijgen gaan erfgoedprofessionals, beleidsmakers en burgerinitiatieven in gesprek en schuiven aan…
  Opdrachtgever:
  Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed
 • Open dag HBO
  Open dag HBO
  Een open dag van het MBO onderwijs, maar dan volledig digitaal. Samen met ROC van Twente hebben we meer dan duizend toekomstige studenten kennis laten maken met de opleidingen en locaties. Met gastsprekers die (vanuit huis) voorlichting geven, een razende reporter bij het contactcentrum en een student die de DJ-opleiding volgt voor lekkere beats tijdens het wachten.
  Opdrachtgever:
  ROC van Twente
 • Seminardag onderwijssoftware
  Seminardag onderwijssoftware
  Met het eigen hoofdkantoor als decor hield ParnasSys een feestelijke seminardag ‘ParnasSys live’. Met eigen medewerkers, presentaties van hun onderwijsproducten, een keynote, swingende dj en de niet te missen tombola. 
  Opdrachtgever:
  ParnasSys

Interactief

Vóóral niet alleen zenden

Chat, Q&A en poll

Even de sfeer peilen, kijkers laten reageren op stellingen, een Q&A… De interactieve laag zit rechtstreeks in onzevideospeler, een extra apparaat is dus niet nodig en de kijker hoeft vooraf niets te installeren.

Rrrrrazende reporter

Net als op televisie schakelen we live naar een reporter voor een interview, rondleiding of X ter plaatse. We zenden uit via 4G overal in Nederland. De reporter heeft een microfoon met plopkap (in jullie huisstijl) en doet zo niet onder voor de NOS-verslaggever.

Quiz en voorspellingen

Er mag natuurlijk ook gelachen worden: voeg een quiz toe, laat je kijkers een uitkomst voorspellen of stel een schattingsvraag. De score houden we bij dus voor wie competitief is ingesteld: game on!

Inbellen Virtuele Gasten

Wil je naast de presentator en de gasten aan tafel meer mensen aan het woord laten, bijvoorbeeld vanuit huis of de werkplek? Wij brengen achter de schermen de verbinding tot stand en schakelen precies op het juiste moment.

Ook live met jouw event?


Neem contact op met Coen, 
hij is contactpersoon voor livestreaming.

📞 085-0180188 of ✉️ coen@dmzp.nl

Ha Coen, 

wil je mij terugbellen?